Mbahet takimi i parë konsultativ i GP të AAK-së

Mbahet takimi i parë konsultativ i GP të AAK-së

Grupi Parlamentar i AAK-së ka mbajtur sot takimin e parë konsultativ, me ç’rast janë vendosur prioritetet dhe është shprehur gatishmëria për të dhënë kontributin e këtij grupi në avancimin e Kosovës.

Një unitet dhe vendosmëri qe u shpreh sot brenda Grupit, është dëshmi se suksesi është i garantuar.

Nga rezultatet e certifikuara të 6 tetorit të zgjedhjeve për Kuvendin e Kosovës, AAK mori 13 mandate, thuhet në komunikatë.