Mbi 1 mijë raste aktive me COVID-19

Mbi 1 mijë raste aktive me COVID-19

1 mijë e 95 raste aktive me COVID-19 janë në Kosovë.

Gjatë ditës së fundit, Ministria e Shëndetësisë ka raportuar edhe 14 infeksione të reja.

Ndërsa, njëjtë sa numri i infeksioneve ditore kishte edhe të shëruar, të hënën.

Tash, totali i infeksioneve ka shkuar në 160 mijë e 400, ndërkaq numri i personave që e kanë kaluar Coronavirusin arriti në 156 mijë e 333.

Por, gjatë ditës së fundit u regjistruan edhe dy vdekje për ta çuar numrin e personave që kanë ndërruar jetë si rezultat i pandemisë në 2 mijë e 972.

Procesi i vaksinimit

Vaksina COVID-19

Për njëzetekatër orë u regjistruan edhe 9 mijë e 795 qytetarë.

Mbi 824 mijë e kanë marrë të paktën një dozë vaksine.

Ndërsa, më shumë se 632 mijë njerëz kanë kryer procesin me të dy vaksinat.

Shteti administron 1 milion e 456 mijë e 845 vaksina.

Detajet për vdekjet

Ilustrim

Dy personat e vdekur gjatë ditës së fundit ishin të moshës 60-69 vjeçare.

Njëra ishte grua e tjetri burrë.

Viktimat janë nga Prizreni dhe Klina.

Infeksionet nëpër komuna

Si rradhë ditë, Prishtina nuk ka pasur më së shumti raste me COVID-19 brenda ditës.

Gjatë njëzetekatër orëve të fundit, Gjilanit kishte më së shumti; pesë sosh.

Pasuar nga Prishtina tri e Deçani 2.

Ndërsa, Obiliqi, Kamenica, Mitrovica e Malisheva ka një rast.

Rastet aktive nëpër qytete

Rastet aktive

Kryeqyteti vazhdon të ketë mbi 200 raste aktive me Coronavirus.

Pasuar nga qytete si; Gjilani, Ferizaj, Prizreni, Rahoveci, Mitrovica etj. /Insajderi.com

Rastet aktive nëpër qytete