Mbi 1900 gjoba të trafikut brenda 24 orëve

Mbi 1900 gjoba të trafikut brenda 24 orëve

Policia e Kosovës ka shqiptuar 1987 gjoba të trafikut brenda 24 orëve të fundit për shkelësit e rregullave të komunikacionit rrugor.

Po ashtu gjatë 24 orëve kanë ndodhur 59 aksidente trafiku ku prej tyre 19 me të lënduar dhe 49 me dëme materiale.

33 persona janë arrestuar nga Policia e Kosovës ndërsa 14 persona janë dërguar në mbajte./Insajderi.com

Statistikat e Përgjithshme