Mbi 300 persona kërkojnë ndihmë emergjente në Spitalin e Pejës

Mbi 300 persona kërkojnë ndihmë emergjente në Spitalin e Pejës

Në Spitalin e Pejës kanë marrë trajtim mjekësor emergjent 317 persona, kurse 21 prej tyre kanë pasur nevojë për trajtim të mëtutjeshëm.

7 lindje kanë qenë dje më 27 shkurt 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 5 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 7 foshnje, 5 të gjinisë mashkullore dhe 2 të gjinisë femërore. 10 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit.
Analiza kanë kryer 302 pacientë që në total kanë kryer 4,577 analiza.