Mbiemrat që dominojnë më së shumti në Kosovë

Mbiemrat që dominojnë më së shumti në Kosovë

Gashi dhe Krasniqi janë mbiemrat që dominojnë në Kosovë. Ndërsa, emrat me të përdorur në vend janë Bajram e Fatime. Të dhënat janë bërë të ditura në raportin e Agjencionit të Statistikave të Kosovës.

Një shqiptar nga Makoci ka emrin e mbiemrin më të përdorur në Kosovë. Por, si ai ka shumë.

“Nja shtatë Bajram Krasniqa i njoh unë”, thotë Bajram Krasniqi. “Bajram është emër i shpesh se ose është i trashëguar ose ka lind për Bajram”, shton ai.

Por, se kush janë Gashtë e gurit e kush të drurit, shikojeni storjen e përgatitur nga Klan Kosova.