Qeveria emëron bordin e përkohshëm të IFRAKOS-it

Qeveria emëron bordin e përkohshëm të IFRAKOS-it

Qeveria e Kosovës ka emëruar kryesuesin dhe anëtarët e Bordit të Përkohshëm të “infrakos”.

Kryesues në këtë bord do të jetë, Enis Berisha, njofton Insajderi.

Ndërsa, anëtarë të bordit, Adita Salihu, Fitnete Ismajli, Afrim Mehmetaj.

Pos këtij bordi, Qeveria ka emëruar edhe bordet e përkohshme të Postës së Kosovës dhe Trepçës. /Insajderi.com