Mblidhen dy komisione parlamentare

Mblidhen dy komisione parlamentare

Dy komisione parlamentare pritet të mblidhen gjatë ditës së sotme, njofton Insajderi.

Në ora 09:00, pritet të fillojë punën Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit, i cili do të shqyrtojë Raportin Vjetor i punës së Këshillit Gjyqësor të Kosovës për vitin 2019 dhe Raportin Vjetor i punës së Këshillit Prokurorial për vitin 2019.

Ndërsa në ora 10:00 Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë shqyrton planin e punës së Komisionit. /Insajderi.com