Mblidhet Kryesia e Kuvendit, ja çka do të vendoset

Kryesia e Kuvendit është mbledhur për të caktuar rendin e ditës për seancën konstituive të thirrur për 26 dhjetor nga presidenti i vendit, Hashim Thaçi.

Tashmë, kur kanë mbetur tetë ditë nga kjo seancë, VV-ja dhe LDK-ja që po tentojnë që së bashku të formojnë koalicionin Qeverisës, nuk janë pajtuar ende për marrëveshje.