Mbrëmje në Prishtinë për shënimin e ditës Ndërkombëtare të Holokaustit

Mbrëmje në Prishtinë për shënimin e ditës Ndërkombëtare të Holokaustit

Në ditën përkujtimore të ditës Ndërkombëtare të Holokaustit, Bashkësia Hebreje “Bet Israel Kosova” kanë mbajtur një program për shënimin.

Në këtë organizim kanë marr pjesë ish-presidentja e vendit, Atifete Jahjaga si dhe ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA), Philip Kosonet.

Ky organizim është mbajtur në hapësirat e Pallatit të Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Të pranishëm ishin përfaqësues të stafit diplomatik të akredituar në Republikën e Kosovës,përfaqësues të Institucioneve të Republikës së Kosovës,prijës fetar,përfaqësues të FSK-së,ushtarë amerikan,historian,profesor. /Insajderi.com