Mbyllen dy furra të bukës, pasi pronari ka rezultuar pozitiv me COVID-19

Inspektorati në Malishevë mbyllë disa furra të bukës pasi pronari rezultoi pozitiv.

Mbyllen dy furra të bukës, pasi pronari ka rezultuar pozitiv me COVID-19

Inspektorati në Komunën Malishevë, në kuadër të zbatimit të masave mbrojtëse kundër përhapjes së coronavirusit, sot i ka mbyllë dy furra të bukës në qytetin e Malishevës, pasi pronari i tyre, ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Pronari i furrave nuk është banor i Komunës së Malishevës, e ka njoftuar inspektoratin komunal në Malishevë, se ka rezultuar pozitiv në testin për COVID-19, dhe më pas inspektorati i ka ndërmarrë veprimet ligjore, duke i mbyllur këto dy furra.

Furrat do të mbesin të mbyllura deri në një vendim tjetër të organeve përgjegjëse. /Insajderi.com/