Mbyllet seanca, Mikullovci të mërkurën në takim me PAN-in

Mbyllet seanca, Mikullovci të mërkurën në takim me PAN-in

Kryesuesi i Kuvendit, Adem Mikullovci ka mbyllur seancën sotme dhe ka njoftuar se do të marr pjesë në takim konsultativ të cilin e ka kërkuar koalicioni PAN.

Ai ka thënë se në këtë takim do të shkoj me vetëm një pikë të rendit të ditës, se kur do të vinë në seancë dhe të bëjnë kandidimin e tyre për kryeparlamentar.

Koalicioni PAN nuk ka marr pjesë në seancën e sotme ata kanë kërkuar që të mërkurën me fillim nga ora 10:00 të mbahet një takim konsultativ. /Insajderi.com