“Më ka çu në hotel te..” – e mitura nga Kamenica rrëfen si u dhunua seksualisht

“Më ka çu në hotel te..” – e mitura nga Kamenica rrëfen si u dhunua seksualisht

Në Kamenicë një e mitur është mbyllur në shtëpi e traumatizuar dhe e frikësuar.

16 vjeçarja po thotë se nuk po vë gjumë në sy që prej ditës kur një i rritur e përdhunoi seksualisht.

I akuzuari për dhunim ndodhet në arrest shtëpiak.