Me këtë epitet deputeti i AAK-së e quan VV-në dhe LDK-në

Me këtë epitet deputeti i AAK-së e quan VV-në dhe LDK-në

Tutje Selmanaj ka thënë se një situatë e tillë e dëshmon që halli i vetëm i këtyre dy partive, është ndarja e pozitave.

“Karrierizmi i lidershipit të VV-së dhe LDK-së, vazhdon me e lanë Kosovën pa institucione. Kjo po dëshmon të vertetën e hidhur se Kosova s’qenka halli kryesor, por ndarja e pozitave”, ka thënë Selmanaj.