Me ndihmën e motrës së tij e rrahë bashkëshorten, arrestohet i dyshuari

Me ndihmën e motrës së tij e rrahë bashkëshorten, arrestohet i dyshuari

Një person është arrestuar pasi që dyshohet se së bashku me motrën kishte sulmuar viktimën (bashkëshorten tij) në Pejë.

Sipas Policisë së Kosovës viktima ka pranuar trajtim mjekësor dhe me vetë dëshirë është kthyer tek prindërit e saj.

Me vendim të Prokurorit të dyshuarit i është caktuar masa e ndalimit policor dhe është dërguar në mbajtja ndërsa e dyshuara(motra e të dyshuarit) lirohet në procedurë të rregullt.