Me një shkrim të “shkurt” për Haradinajn – Labi paralajmëron kalimin e tij në njërin nga subjektet politike

Me një shkrim të “shkurt” për Haradinajn – Labi paralajmëron kalimin e  tij në njërin nga subjektet politike

Këngëtari dhe njëherit deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri i ka ‘thurur’ lavde kryeministrit në largim, Ramush Haradinaj. Ai e ka shfrytëzuar këtë shkrim për Haradinaj, për të treguar se ai do të aderoi në njërin nga subjektet politike.

Tahiri përmes një shkrimi, siç e ka cilësuar ai të shkurt në llogarinë e tij në Facebook, tha se Haradinaj është njeri i drejt e që u sulmua në lloj – lloj mënyre, por theksoi se do t’a mbështet edhe nëse ndodhet në opozitë.

“Sikur edhe në opozitë të jem, nuk më bëhet vonë, sepse unë dua vetëm ti shërbej njerëzve derisa të me vijnë ditët e mia që mund të jap me shumë ne aspektin e politikës”, ka shkruar ai, përcjell Insajderi.

Shkrimi i plotë i Labinot Tahirit: