Mediat kanë kohë edhe sot të akreditohen në KQZ

Mediat kanë kohë edhe sot të akreditohen në KQZ

Mediat kanë kohë edhe sot që të akreditohen në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.

Deri më tani janë akredituar shumë media vendore e ndërkombëtare, përcjell Insajderi,

Valmir Elezi nga KQZ ka thënë për EO se akreditimi është i domosdoshëm.

“Sot, në orën 18:00, përmbyllet afati për aplikimin e mediave për t’u akredituar për zgjedhjet e së dielës. Akreditimi është i nevojshëm për përfaqësuesit e mediave për të pasur qasje në qendra të votimit, por edhe për të përcjellur procesin pas ditës së zgjedhjeve në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve”, tha ai. /Insajderi.com