Mediat ndërkombëtare raportojnë për infektimin e Hotit me COVID-19

Mediat ndërkombëtare raportojnë për infektimin e Hotit me COVID-19

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka rezultuar pozitiv me Coronavirus. Për këte kanë raportur edhe mediat ndërkombëtare.

Gjatë ditës, figura të larta shetërore dhe paritkae, kanë uruar shërimin sa më të shpejtë të Hotit.

Hoti ka thënë se nuk ka simptoma të mëdha të Coronavirusit, testin për COVID-19 e ka bërë pas një “kolle të lehtë”, kishte shkruar Hoti në Facebook.

Rrjeti televiziv Euronews, revista gjermane Der Spiegel, mediumi amerikan, Bloomberg e shumë media ndërkombëtare kanë raportuar për infektimit e Hotit me Coronavirus.

Virusi COVID-19 ka marrë përmasa shqetësuese në vend, çdo ditë po raportohen mbi 200 raste pozitivë. /Insajderi.com