Mediet nuk do të lejohen të përcjellin seancën e Kuvendit

Mediet nuk do të lejohen të përcjellin seancën e Kuvendit

Sot do të mbahet seancë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

E sikur edhe në seancën e kaluar as në këtë mediet nuk do të lejohet të marrin pjesë

Në njoftimin e Kuvendit thuhet se kjo do të bëhet pasi edhe hapësira e medieve do të shfrytëzohet nga deputetët.

Njoftim lidhur me qasjen e medieve në seancë:

Për shkak që e gjithë hapësira e sallës plenare të Kuvendit, përfshirë ballkonin, vazhdon të mbetet në dispozicion të deputetëve, ju njoftojmë se prezenca medieve në seancën e nesërme do të jetë e pamundur.

Duke kërkuar mirëkuptimin tuaj, ju njoftojmë se Kuvendi do të ofrojë linkun e transmetimit të drejtpërdrejtë të kësaj seance, nëpërmjet:

• Ueb faqes së Kuvendit,

• Kanalit zyrtar të Kuvendit në youtube, si dhe

• RTK-së, si medium publik. “, thuhet në njoftim.