Mercedes me model të ri

Mercedes me model të ri

GLE Coupe është një perspektivë dhe dinamikë e re me stil më të veçantë. Ajo shtyn traditën e gjatë të Mercedes-Benz me lartësi të reja, me linja sensuale, një seri e veturave pak i shtrirë dhe me mënyrë mënyra të kombinuara, forma muskulare, harqe, rrota të mëdha dhe një linjë të lartë kualiteti.

merce1
Gjithashtu tejkalon kufijtë e bukurisë. GLE AMG Sport ka një motor tronditës 362 kuaj-fuqi Biturbo V6. Në qoshet e jashtme ka një shkëlqim tejet vezullues që nuk përballohet lehtë.

Selektimi dinamik i tij përfshin pesë tek parametrat që ju lejon të personalizoni një motor, drejtues dhe efikas, të kontrollohet mirë në kthesa, duke e bërë GLE Coupe në mënyrën që ju dëshironi. Në shitje ka dalë që prej fundit të vitit 2015.

mercefinal