Mësohet sa do të kushtojë iPhone 8

Mësohet sa do të kushtojë iPhone 8

Aktiviteti do të mbahet muajin e ardhshëm ku pritet edhe një version LTE i orës Apple Ëatch. Megjithatë Apple duhej të gjejë një mënyrë për të justifikuar çmimin e iPhone 8-ës.

Një raport i publikuar sot nga Neë York Times sugjeronte se iPhone i ri me ekran pa skaje i cili përkon me 10 vjetorin e telefonit do të kushtojë 999 dollar.

Rritja e çmimit do të ishte shumë më e lartë sesa modeleve tradicionale në të kaluarën. Aktualisht iPhone 7 kushton 649 dollar ndërsa iPhone 7 Plus 769 dollar.

Ka patur spekulime të shumta se në aktivitetin tradicional të Shtatorit Apple do të prezantojë disa iPhone së bashku me një version të ngjashëm me iPhone 7-ën por me harduer të ri si dhe një iPhone i cili vjen me ekran pa skaje, ngarkim ëireless, kamera 3D dhe teknologjinë e njohjes së fytyrës përmes rrezeve infra të kuqe.

Aktiviteti do të mbahet muajin e ardhshëm ku pritet edhe një version LTE i orës Apple Ëatch. Megjithatë Apple duhej të gjejë një mënyrë për të justifikuar çmimin e iPhone 8-ës.

Dy ditë më parë Samsung nxori në shitje Galaxy Note 8-ën, i cili ka një ekran pa skaje dhe fillon nga 930 dollar. Samsung Galaxy S8-ta kushton 725 dollar. /PCËorld Albanian