Mikullovci fton deputetët për vazhdimin e seancës nga ora 15:00

Mikullovci fton deputetët për vazhdimin e seancës nga ora 15:00

Seanca konstituive e mbyllur nga kryesuesi i saj, si deputeti më i vjetër, Adem Mikullovci, është vendosur që të vazhdoj sot.

Vet Mikullovci u ka shpërndarë grupeve parlamentare ftesën që seanca të vazhdoj nga ora 15:00.

Pika e vetme e rendit të ditës sipas njoftimit nga kuvendi do të jetë votimi për kryetar dhe kryesi të Kuvendit.