Milaim Zeka i nënshtrohet një operacion

Milaim Zeka i nënshtrohet një operacion

Ish-deputeti Milaim Zeka, ka thënë se pas një shqetësimi që i ka shkaktuar burgosja e vitit 1981 i është nënshtruar një operacioni.

Zeka nuk ka dhënë më shumë detaje se për çfarë operacioni behet fjalë.

Ai vetëm tha se është dorëzuar tek doktori Skënder Uka. /Insajderi.com

Njoftimi i plotë i Zekës, pa ndërhyrje:

Me ne fund

Pas një shqetësimi te gjate, shkaktuar nga burgu i vitit 1981, vendosa t’i dorezohem Dr. Skënder Ukës, dhe Spitalit “Otrila”!

Faleminderit stafit, gjithë njerëzve u kujdesen për mu.

Faleminderit Eda.