Milaim Zeka zyrtarizon aderimin në NISMA

Milaim Zeka zyrtarizon aderimin në NISMA

Gazetari, Milaim Zeka ka aderuar sot në partinë, NISMA për Kosovës.

Gjatë konferencës ai ka thënë se arsyeja pse ai është futur në politikë është që ti ndimojë gazetarëve dhe të bëjë kritika ndaj kryeministrit të ardhshëm të Kosovës, Ramush Haradinaj.

“Unë kam lyp diçka shumë të thjeshtë, që Milaimin mos me shit, që me kon kritik në parlamentin e Kosovës ti bëhet kritikat më të ashpra kryeministrit të ardhshëm të Kosovës, Ramush Haradinaj, ti ndihmoj gazetarëve, grave dhe fëmijëve”, ka thënë Zeka.

Ai është shprehur se “deri në vdekje, Adem Jashari do të jetë Muhameti im, Krishti im ndërsa UÇK-ja do të jetë Kurani dhe Bibla jem”. /Insajderi.com