Ministri Lekaj viziton Aeroportin e Gjakovës

03.11.2017 08:34
Ministri Lekaj viziton Aeroportin e Gjakovës

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, do të vizitojë Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” si dhe Aeroportin e Gjakovës.

Fillmisht Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, do të vizitojë Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, ku do të ketë takim me drejtuesit e këtij aeroporti.

Kurse me pas ai do të vizitojë Aeroportin e Gjakovës dhe do të takojë bordin menaxhues.