Ministria e Arsimit dhe Ambasada e Britanisë nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

Ministria e Arsimit dhe Ambasada e Britanisë nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka nënshkruar memorandum mirëkuptimi me Ambasadën e Britanisë së Madhe në Kosovë.

Ky memorandum është nënshkruar nga ministrja, Arbërie Nagavci dhe ambasadori Nicholas Abbot, raporton insajderi

“Bashkë me Ministren Arbërie Nagavci, këtë mëngjes nënshkruam një memorandum mirëkuptimi për t’ju bashkuar përpjekjeve në mes të Britanisë së Madhe dhe Kosovës për përmirësimin e prokurimit publik në fushën e arsimit”.

“Në kohën e digjitalizimit, prokurimi transparent dhe i drejtë është vital për barazi dhe përvojë në edukim”, thuhet në një njoftim të ambasadës në Twitter. /Insajderi.com