Ministrja Zivic takoi shefat e zyreve regjionale

Ministrja Zivic takoi shefat e zyreve regjionale

Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic ka mbajtur sot takim me Kryeshefin e Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, Ekrem Gjokaj dhe shefat e zyrave regjionale.

Në takim është biseduar rreth procesit të vlerësimit të aplikacioneve për subvencione dhe grante investive, ku me këtë rast ministrja ka kërkuar nga shefat e zyrave regjionale që profesionalisht dhe në përputhje me ligjin të bëhet vlerësmi dhe gjitha procedurat tjera deri tek kontrolla në terren.

Gjithashtu është dakorduar edhe formimi i komisionit pranë Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, i cili do të mirret me ankesa dhe sygjerime për të gjithë aplikuesit.