Minus një votë për Thaçin: Deputeti Baxhaku bojkoton seancën

Minus një votë për Thaçin: Deputeti Baxhaku bojkoton seancën

Deputeti i LDK-së, Hatim Baxhaku ka njoftuar nëpërmjet llogarisë së tij në Facebook, se nuk do të marrë pjesë në seancën e zgjedhjes së Parlamentit.

“Duke pasur një kërkesë enorme për një deklarim timin rreth zgjedhjes së Presidentit dua të ju njoftojë se do të respektojë vullnetin tuaj të shprehur gjithandej në takimet me ju por edhe bindjet e mia dhe sot nuk do të jem pjesë në seancën ku Hashim Thaçi dot ë votohet për president”, ka shkruar deputeti Baxhaku.