“Miqësia” e Liridon Uruqit me hoxhollarë, futbollistë dhe këngëtarë

“Miqësia” e Liridon Uruqit me hoxhollarë, futbollistë dhe këngëtarë

Liridon Uruqi, i dyshuar për vrasjen e 22-vjearit mbrëmë në Bresalc të Gjilanit, njihet për publikun për jetën luksoze të tij dhe akrobacionet sportive, që ai i poston në rrjetet sociale.

Ai ka qenë mjaft aktiv në rrjetet sociale, duke postuar fotografi të ndryshme.

Nga fotot e postuara me hoxhollarë, duke shkruar “Selam Alejkum”, e deri të ato me fytyra të njohura me publikun, si këngëtarë, futbollistë dhe humoristë, të cilët Uruqi i quan: vëllezër.

Humanisti Halil Kastrati, futbollisti Granit Xhaka, këngëtarët: Meda dhe Gold Ag, janë fytyrat e njohura, që Uruqi ka postuar fotografi gjatë ndjeva me ta.

 

https://www.instagram.com/p/Beyk1T8gNCJ/?taken-by=liridonuruqi

https://www.instagram.com/p/BfLZkGxg8dh/?taken-by=liridonuruqi

https://www.instagram.com/p/BYQ5vm6g2_9/?taken-by=liridonuruqi

https://www.instagram.com/p/BUkJEbSgYeS/?taken-by=liridonuruqi

 

https://www.instagram.com/p/BNxOirWBMx3/?taken-by=liridonuruqi