Miratohet Projektligji për të Drejtën Ndërkombëtare Private dhe atë për Mbrojtjen e Fëmijës

Miratohet Projektligji për të Drejtën Ndërkombëtare Private dhe atë për Mbrojtjen e Fëmijës

Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim ka shqyrtuar Projektligjin për të Drejtën Ndërkombëtare Private dhe Projektligjin për Mbrojtjen e Fëmijës.

Këto dy projektligje, pas shqyrtimit janë votuar dhe miratuar.

Në mbledhjen e sotme të këtij komisioni, në rend dite ishin 4 pika. Të gjitha pikat janë votuar.