Mitrovicë – Sulmon gruan, i’a merr fëmijët dhe largohet në drejtim të pa njohur

Mitrovicë – Sulmon gruan, i’a merr fëmijët dhe largohet në drejtim të pa njohur

Një grua ka raportuar në Polici se bashkëshorti i saj ka shkuar në shtëpi dhe e ka sulmuar fzikisht, duke ia marrë tre fëmijët.

Sipas Policisë burri i viktimës është larguar në drejtim të panjohur së bashku me fëmijët. Ndërsa viktima ka  pranuar trajtim mjekësor.

Rasti ka ndodhur në Mitrovicën e Veriut.