Mitrovicë: Thërret dhe e kërcënon Policinë me numër të Serbisë

Mitrovicë: Thërret dhe e kërcënon Policinë me numër të Serbisë

Një person i panjohur ka thirrur në Stacionin Policor të Mitrovicës me numër të telekomit të Serbisë dhe i njëjti ka përdorur fjalor ofendues në baza etnike, njofton Insajderi.

Kështu është bërë e ditur në raportin 24-orësh të Policisë, ku thuhet se rasti ka ndodhur më datë 16 dhjetor të këtij viti.

Lidhur me rasti është njoftuar prokurori kujdestar.

“Mitrovicë 16.12.2020-23:00. Me datën e lartcekur në Stacionin Policor disa herë ka thirr një person i panjohur me numër të telekomit të Serbisë dhe i njëjti ka përdor fjalor ofendues në baza etnike. Lidhur me rasti është njoftuar prokurori kujdestar”, thuhet në njoftimin e policisë. /Insajderi.com