Mjeku kosovar do ta presë Vitin e Ri në Pulmologji

Mjeku kosovar do ta presë Vitin e Ri në Pulmologji

Mjeku kosovar, Shpetim Thaçi, po kalon natën e Vitit të Ri në Klinikën e Pulmologjisë. Vet Thaçi njoftoi në Facebook se po qëndron i gatshëm t’iu shërbejë pacientëve.

Doktori Thaçi gjithashtu uroi festën e Vitit të Ri nga Klinika Pulmologjike.

“Sot në natën e ndërrimit të moteve larg familjes , përball dhe i gatshëm për të reflektu shpresë dhe siguri për pacintët e shtrirë në Klinikën e Pulmologjisë”.

“Gëzuar le të jetë një vitë i mbarë për të gjithë ne. Gëzuar për Lirin, Jonin , Lisin, Kronin dhe Lumin e vogël nesër do jemi të gjithë bashkë”, ka shkruar ai./Insajderi.com<

Sot në natën e ndërrimit të moteve larg familjes , përball dhe i gatshëm për të reflektu shpresë dhe siguri për…

Posted by Shpetim Thaci on Thursday, December 31, 2020