Mjeku kosovar për ata që mohojnë coronavirusin: Mos e bëni avokatin e djallit, Covid-19 ekziston

Mjeku kosovar ka shkruar rreth atyre që mohojnë coronavirusin.

Mjeku kosovar për ata që mohojnë coronavirusin: Mos e bëni avokatin e djallit, Covid-19 ekziston

Mjeku Kosovar, Arian Ademi ka shkruar në lidhje me pretendimet se COVID-19 nuk ekziston.

Sipas një sontazhi rreth 30% e qytetarëve nuk besojnë në ekzistencën e coronavirusit. Në një protestë të estradës dhe pronarëve të restorantëve, këngëtari, Labinot Tahiri kishte thënë se “s’ka virus”, kjo deklaratë është diskutuar shumë në opinionin publik.

Ademi përmes një postimi në Facebook i është drejtuar atyre siç ka thënë ai, që po e bëjnë “avokatin e djallit” duke e mohuar virusin COVID-19.

“Ju që ende nuk po arrini ta bindni vetën ejani e shiheni luftën në mes të jetës dhe vdekjes, ejani aty ku lotet e gezimit e dhimbjes janë në një vend e do të bindeni për të heshtur e menduar me arsye të shëndosh e për të reflektuar nëse sadopak u ka mbetur ndërgjegjie”, ka shkruar ndër tjerash Ademi

Shkrimi i plotë: