Mjete të blinduara nga SHBA arrijnë në Kosovë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë dhuruar mjete të blinduara Kosovës.

Mjete të blinduara nga SHBA arrijnë në Kosovë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë dhuruar Kosovës automjete ushtarake.

FSK ka mirëpritur këtë ndihmë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në një kohë ku pretendohej se raportet në mes Kosovës dhe SHBA-ve janë në pikë kritike.

Disa foto të shpërndara, shihen këto automjete ushtarake të cilat do të jënë ne dispozicon për FSK-në.

Ndikimi i SHBA-ve në sigurinë kombëtarë të Kosovës vlerësohet të jetë i madh. /Insajderi.com/