Mogherini gjen punë të re, ky është angazhimi që do të ketë ajo

Mogherini gjen punë të re, ky është angazhimi që do të ketë ajo

Federica Mogherini, që për disa vite ndërmjetësoi bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë si shefe e politikës së jashtme të BE-së, tani do të ketë angazhim të ri.

Tani më ajo është punësuar në Grupin Ndërkombëtar të Krizave, teksa angazhimin e saj ajo e ka bërë të ditur vet përmes një postimi në Twitter.

Në komunikatën e lëshuar nga Grupi Ndërkombëtar i Krizave, Mogherini vlerësohet lartë si një personalitet me shumë përvojë në politikën e jashtme të BE-së.

Me inkuadrimin e Mogherinit, ky grup numëron 47 ekspertë nga 30 shtete të ndryshme.