Momenti kur protestuesit i vënë flakën sporteleve

Momenti kur protestuesit i vënë flakën sporteleve

Protesta e sotme lidhur me taksën në rrugën e Kombit kishte eskaluar pasi që protestuesit u përleshën me policinë shqiptare.

Protesta nisi e qetë, por eskaloi në përleshje mes tubuesve dhe forcave të policisë, ndërsa më pas u shkatërruan dhe dogjën sportelet e pagesës.

Nga kjo përleshje ka pasur edhe të lënduar nga të dy palët nga ta 5 pjesëtarë të forcave të policisë, si dhe 12 qytetarë.

BalkanWeb, ka publikuar një video nga momenti kur ka nis djegia e sportelit.

Momenti kur protestuesit i vënë flakën sporteleve