Momentin kur Ilir Deda injoron gazetarën serbe në një emision

Momentin kur Ilir Deda injoron gazetarën serbe në një emision

Politikania serbe, Rada Trajkoviç dhe deputeti i Parlamentit të Kosovës, Ilir Deda ishin së bashku në një emision televiziv.

Gjatë një momenti, gazetarja e pyeti Trajkoviçin për deklaratën e saj se si Serbia e fitoi unitetin në veri gjatë zgjedhjeve.

Momentin që u bë kjo pyetje, Deda filloi të qeshte.

Përkundër qeshjes, Trajkoviç vazhdoi me përgjigjen e saj. Këtë veprim të deputetit shqiptar mediat në Serbi e kanë quajtur skandal. Për më shumë shikojeni videon.

Rada tha se larg qoftë të fitoj Serbia.

“Një Serbi e tillë larg çdo serbi.”, tha Trajkoviç.