“Mos i le fëmijët jetim”- mesazhi i gjyqtares para se të vdiste (Foto)

“Mos i le fëmijët jetim”- mesazhi i gjyqtares para se të vdiste (Foto)

Fildes Hafizi, gjyqtarja e rrethit të Shkodrës që sot mbeti viktimë nga plumba e pistoletës së ish bashkëshortit, ishte nëna e dy fëmijëve të mitur.

E dhunuar disa herë nga ish bashkëshorti që sot ra në pranga, Fadil Kasemi ka dhënë disa mesazhe të forta në profilin e saj, ku siç thoshte kapitulli më i bukur i jetës së saj ishin vetëm fëmijët.

Një bajzë dhe një djalë, janë fëmijët që 53 vjeçari la sot pa nënë. Ish bashkëshorti i gjyqtares ra në pranga, ndërsa ajo ndërroi jetë në vend pak metra larg banesës së saj.