Moszbatimi i masave anti-COVID, Policia tregon sa gjoba i shqiptoi

Moszbatimi i masave anti-COVID, Policia tregon sa gjoba i shqiptoi

2 mijë e 358 gjoba janë shpërndarë brenda njëzetekatër orëve të fundit për shkak të mos-respektimit të masave anti-COVID.

Kështu ka njoftuar Policia e Kosovës në raportin ditor.

Këto gjoba bazë ligjore e kanë ligjin anti-COVID, të miratuar në Kuvendin e Kosovës.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se “duhet të gjobitet çdokush që nuk i zbaton masat anti-COVID”.

Gjatë njëzetekatër orëve të fundit në Kosovë janë regjistruar 21 vdekje dhe 1 mijë e 278 infeksione. /Insajderi.com