MPB ndan nga 1000 mijë euro për familjet e policëve të rëndë në detyrë

MPB ndan nga 1000 mijë euro për familjet e policëve të rëndë në detyrë

Ministri i Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj, bazuar në legjislacionin në fuqi, ka marrë vendim që të ndahen mjete financiare për familjarët e zyrtarëve policorë të rënë në krye të detyrës.

Në bazë të këtij vendimi mjetet në vlerë prej 1000 euro u janë ndarë 17 shtatëmbëdhjetë familjeve të zyrtarëve policorw që kanë rënë në kryerje të detyrës.

Realizmi i këtij vendimi behët nga buxheti i Ministrisë së Punëve të Brendshme nga kategoria ekonomike subvencione dhe transfere, thuhet në njoftimin e ministrisë.