MPJ dhe Presidenca vendosen flamurin kombëtar shqiptar

MPJ dhe Presidenca vendosen flamurin kombëtar shqiptar

Në objektin e Ministrisë së Punëve të Jashtme është vendosur flamuri kombëtar shqiptar.

Kjo është bërë për nder të 108 vjetorit të shënohet shpallja e pavarësisë së Shqipërisë.

Përpos MPJ-së edhe para zyrës së presidentit është vendosur flamuri shqiptar. /Insajderi.com