MSh: Planifikoni më herët blerjet për Vitin e Ri me qëllim që të shmangni turmat

MSh: Planifikoni më herët blerjet për Vitin e Ri me qëllim që të shmangni turmat

Ministria e Shëndetësisë u ka bërë apel qytetarëve që blerjet për Vitin e Ri.

Kjo kërkesë vjen si pasojë për të ju shmangur turmave dhe grumbullimeve, përcjell Insajderi.com.

“Planifikoni më herët blerjet me qëllim që të shmangni turmat dhe grumbullimet e panevojshme. Mbrohu nga COVID-19 dhe festo shëndetshëm”, është thënë nga MSh.

COVID-19

Gjithashtu kanë kërkuar që të respektohen masat anti-COVID-19.

“Edhe nëse jeni plotësisht të vaksinuar praktikoni respektimin e masave kundër COVID-19 gjatë sezonës festive dhe gjatë tërë pandemisë”, thuhet në njoftim./Insajderi.com