Mungesa e kuorumit, Konjufca: Nuk mendoj që kjo legjislaturë e meriton të vazhdojë

Mungesa e kuorumit, Konjufca: Nuk mendoj që kjo legjislaturë e meriton të vazhdojë

Kuvendi i Kosovës ka paraparë që sot të vazhdohet me seancë për pikat e papërfunduara gjatë muajve shkurt dhe mars.

Mirëpo mungesa e kuorumit bëri që kryeparlamentari Glauk Konjufca të reagojë.

Ai tha se kjo legjislaturë nuk meriton të vazhdohet pas, sipas tij, sjelljes së papërgjegjshme të disa deputetëve.

“Qysh po e shoh këtë sjellje të papërgjegjshme të disa deputetëve unë nuk mendoj që kjo legjislaturë e meriton të vazhdojë”, u shpreh Konjufca. /Insajderi.com