“Music memos” aplikacioni më i ri i iPhone

 “Music memos” aplikacioni më i ri i iPhone

Gjiganti i teknologjisë mobile Apple ka vënë në funksion të klientëve të saj, përkatësisht shfrytëzuesve të iPhone edhe një aplikacion të ri.

I quajtur “Music Memos”, ky aplikacion u mundëson muzikantëve t’i koordinojnë notat dhe veprimet për të kompozuar pjesë muzikore të ndryshme.

Gjithashtu ky aplikacion mundë të shkarkohet edhe nëpërmjet App Store  Ai funksionon në iPhone 4s dhe versionet më të reja, si dhe tek iPad.

Gjithashtu në të mundë të dëgjohet muzika të cilën kompozohet sa herë që ne të dëshirojmë.