Musliu kritikon Shpend Ahmetin: Çfarë do të thoshte Harvardi për ty

Musliu kritikon Shpend Ahmetin: Çfarë do të thoshte Harvardi për ty

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, ka kritikuar kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmetin, për mbeturinat nëpër ambientet e kryeqytetit.

“Athua çfarë do të thoshte Harvardi për angazhimin e ish studentit për Prishtinën”, ka shkruar Ahmeti në Facebook teksa ka publikuar edhe një fotografi.

Musliu e cilësoi ironikisht Ahmetin si “Shpend harvardiani”.

“Me siguri do të mburret me ‘energjinë’ dhe ‘ekzekutivitetin’ që Shpend harvardiani po e dëshmon tash e shumë vite si kryetari i kryeqytetit të vendit që synon anëtarësim në BE”.

Në vjeshtën e këtij viti do të organizohen zgjedhjet lokale. /Insajderi.com

 

Athua çfarë do të thoshte Harvardi për angazhimin e ish studentit për Prishtinën?
Me siguri do të mburret me…

Posted by Ganimete Musliu on Wednesday, 12 May 2021