Ndërpritet vaksinimi anti-COVID për sot shkak i festës së Bajramit

Ndërpritet vaksinimi anti-COVID për sot shkak i festës së Bajramit

Shkak i festës së Fitër Bajramit është ndërprerë vaksinimi anti-COVID. në sallën “1 Tetori”, Prishtinë.

Por, ky proces do të vazhdojë nesër, ka njoftuar MInistria e Shëndetësisë.

Vaksinimi do të fillojë nga ora 08:00 e do të zgjasë deri në orën 19:30 dhe do të vaksinohen personat e moshës mbi 65 vjeçare. Prioritet thuhet se do të kenë ata që janë regjistruar në platformën e-Kosova.

Orari njëjtë vlen edhe për ditën e shtunë. /Insajderi.com