Ndërron jetë komandanti i njësisë së deminimit të FSK-së

Ndërron jetë komandanti i njësisë së deminimit të FSK-së

Sejdi Krasniqi, komandant i Kompanisë së Deminimit në FSK ka ndërruar jetë. Lajmi është bërë i ditur në rrjetet sociale nga të afërm të tij.

Postimi i plotë:

“Komandant Sejdi Krasniqi.

Shpejt na ike,te njoha ne ditët me te vështira te jetës.

Ishe shumë i afërt me neve te rinjtë ne luftë.

Prehu ne paqe,po ndahesh nga Veteranet dhe ushtaret e Kosovës për tu bashkuar me Deshmoret.

Lavdi qoftë vepra jote, ngushëllime shokëve dhe famljarëve”, ka shkruar njëri nga ish-bashkëluftëtarët e tij në luftë.