Në Bankën Qëndrore do të ketë konferencë për media

Në Bankën Qëndrore do të ketë konferencë për media

Zëvendës-guvernatori për Mbikëqyrje Financiare, Sokol Havolli si dhe Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi – do të mbajnë konferencë për media.

Konferenca pritet të fillojë nga ora 11:30.

Nuk dihet çështja për të cilën do të mbahet kjo konferencë për media. /Insajderi.com