Në çfarë incidenti të armatosur u përfshi djali i “Currit” dhe pse ai ende është në arrati?

Në çfarë incidenti të armatosur u përfshi djali i “Currit” dhe pse ai ende është në arrati?

Djali i Ismet Osmanit-Currit, është i përfshirë në një incident të armatosur në Prishtinë.Indoks për herë të parë zbulon se edhe i biri i Currit nuk ka qëndruar larg kriminalitetit, madje ai është në arrati.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks edhe më herët kishte raportuar për këtë figurë të botës së biznesit e i dyshuar edhe si mafioz, por në këtë dokumentar do të sjellim një profil krejt tjetër të tij. Me krejt lidhjet që i ka me botën e krimit. Me botën e politikës. Spiunazhit ndërkombëtarë. Është një histori e madhe që sillet rreth një grupi të vogël, por të fuqishëm njerëzish.