Në këtë vend ka vendosur presidenti Thaçi t’a kalojë vikendin

Në këtë vend ka vendosur presidenti Thaçi t’a kalojë vikendin

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi fundjavave zgjedh të shëtisë në natyrë. Sot ai ka zgjedhur Parkun Gërmia për të shëtitur.

E bashkë me të ka dal edhe Rrustem Mustafa, ish komandant i UÇK-së së Zonës Operative të Llapit dhe anëtar i PDK-së.

Është Rrustem Mustafa ai që ka postuar një fotografi në Facebook ku shihet bashkë me presidentin dhe me njërin nga bashkëluftëtarët e tij.

“Me Presidentin dhe Sejdi Rama ecje shtigjeve në lartësitë e Gërmisë”, ka shkruar Mustafa.